Olympiádu z Pekingu nabídnou oba kanály Eurosportu, ve hře jsou opět i bonusové programy

7. leden 2022

Společnost Discovery počítá i v letošním roce s vysíláním nadcházejících olympijských her na obou svých programech Eurosport, tedy stanicích Eurosport 1 a Eurosport 2. Pokrytí čínské olympiády bude zajišťovat i Eurosport 4K, tuto stanici má však v tuto chvíli v nabídce na českém trhu pouze společnost T-Mobile.

Eurosport 1 nabídne divákům alpské lyžování, biatlon, běh na lyžích, skoky na lyžích, lední hokej a krasobruslení, Eurosport 2 pak freestyle, snowboard, skeleton/sáně/boby, rychlobruslení/short track a curling. Stanici Eurosport 4K, kde může Discovery nabídnout olympiádu v Ultra HD rozlišení, mají v tuto chvíli na českém trhu k dispozici pouze klienti T-Mobile TV. Stanice je zde dostupná v pilotním režimu vedle kanálu Travelxp 4K.

Podle neoficiálních informací, které tuzemské zastoupení Eurosportu odmítlo komentovat, by se předplatitelé vybraných placených operátorů měli dočkat stejně jako u předchozích dvou olympiád bonusových programů, jež nabídnou další sporty bez v originálním znění, respektive bez českého komentáře. V tuto chvíli však není jasné, kteří operátoři se s Discovery dohodnou. Loni to byly pouze dva hráči, a to O2 Czech Republic a Vodafone.

autor: lukpo
Spustit audio

Související