Online služba SledováníTV překlopila do vysokého rozlišení kanály FilmBox Stars a TLC

7. září 2022

Minimálně další dva programy byly v uplynulých dnech překlopeny v nabídce internetové služby SledováníTV do formátu HD. První z programů je určen pro filmové diváky, druhý zejména pro ženy, které zajímají lifestylové pořady. TLC je jedním z kanálů portfolia společnosti Discovery, FilmBox patří pod hlavičku SPI International.

Čtěte také

Tematické kanály FilmBox Stars a TLC přešly do vysokého rozlišení relativně krátce po sobě, v rozmezí několika měsíců. Lifestylový kanál Discovery je ve Full HD formátu k dispozici od konce roku 2021. Pro FilmBox Stars byly poslední měsíce poměrně zásadní. Placená stanice dostala v únoru svou česko-slovenskou verzi, kterou se oddělila od původní nabídky a začala cílit především na ženy. Na trhu tak konkuruje Nově Lady i Prima Love.

Verzi s vysokým rozlišením má FilmBox Stars taktéž od února 2022. Začátkem března se pak tato mutace objevila i ve streamingové službě FilmBox+, respektive došlo k jejímu překlopení do Full HD formátu. Přesto, že většina programů na našem trhu je již k dispozici ve vysokém rozlišení, nutně to neznamená, že operátor svým klientům tuto kvalitu nabízí. Důkazem je například přítomnost obou stanic v SD formátu v nabídce T-Mobile TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související