Online videopůjčovna Rakuten TV přidává k bezplatným kanálům další lifestylové stanice

8. říjen 2021

Nabídka bezplatně šířených programů, které jsou k dispozici v rámci online videotéky Rakuten TV, se rozrostla o další lifestylové kanály. Jedná se konkrétně o stanice spojené se známými americkými magazíny, přibyly i nové dětské televize.

Americké lifestylové magazíny jako Vogue, CQ, Vanity Fair, Glamour nebo Wired spustily svůj videoservis v rámci online videotéky Rakuten TV. Dále jsou k dispozici programové novinky Kidz Bop a Baby Shark. Právě tyto dvě stanice potěší zejména děti, které se dorozumí anglicky. Všechny zmíněné kanály jsou k dispozici v rámci Rakuten TV pro Českou republiku. Divák musí mít svůj televizor pochopitelně připojený k internetu.

Japonská společnost Rakuten dlouhodobě pracuje na vylepšování své bezplatné programové nabídky, kterou po dohodě s jednotlivými vysílateli financuje z reklamy. Dostupné kanály nejsou po celém světě totožné. V České republice například některé stanice chybí. Online televize Rakuten v současné době disponuje přesně šesti desítkami programů dostupných na našem území, u starší verze aplikace není tato funkce k dispozici.

autor: lukpo
Spustit audio

Související