Operátor RTI cz chystá další Den s digitálním rádiem, tentokrát v Plzni

23. srpen 2019

Návštěvníci akce se mohou těšit například na velkou výstavu DAB+ přijímačů a problematiku probrat s experty přímo na místě. Těmi bude jak provozní ředitel RTI cz Roman Kropáček, tak i zástupce společnosti TechniSat Lukáš Štěpánek.

Západočeská telekomunikační společnost RTI cz chystá další zastávku své tradiční akce Den s digitálním rádiem. S technologií DAB+ se budou moci zájemci přijít seznámit v sobotu 14. září do sídla Českého rozhlasu Plzeň na náměstí Míru 10, a to v době od desáté do šestnácté hodiny. Den s digitálním rádiem je putovní akcí a nemá jedno pevné místo, kde by se opakoval. Pravidelně je však součástí Dne otevřených dveří v Českém rozhlase v Praze.

„Velká výstava rozhlasových přijímačů pro digitální rozhlas v rámci Dne otevřených dveří Českého rozhlasu Plzeň. Co znamená DAB+, jaké výhody přináší digitální vysílání oproti analogovému, jaké přijímače jsou na trhu?  Na všechny otázky Vám rádi odpoví a vše vysvětlí experti na digitální rozhlas – provozní ředitel RTI cz s.r.o. Roman Kropáček a regionální manažer společnosti TechniSat pro Českou republiku Lukáš Štěpánek,“ láká organizátor akce na Facebooku.

autor: lukpo
Spustit audio

Související