Operátor Skylink rozšířil nabídku Videotéky o pořady exkluzivní televize Canal+ Domo

31. březen 2021

Satelitní služba Skylink rozšířila nabídku své internetové platformy Live TV o pořady stanice Canal+ Domo. Tento program je v nabídce tuzemské on-line platformy exkluzivně. Koncept kanálu je převzatý ze sousedního Polska.

V nabídce Videotéky internetové služby Skylink Live TV jsou pořady tematického kanálu, který začal vysílat na konci loňského roku, rozděleny do dvou kategorií – Zábava a Vaření. V té první najdou zákazníci operátora například pořady Koupeno, a co dál?, Rostliny paní Karoliny, ve druhé Renovace za 48 hodin, ve druhé pak 365 obědů Mariety Marecké, Opravdu umíš vařit? nebo Uvař mi, mami. Stanice Canal+ Domo se má objevit také v menu lineárně vysílaných programů, které jsou k dispozici ve Skylink Live TV.

Canal+ Domo je klientům operátora přístupný ve vysokém rozlišení, v lokalizované podobě. Skylink s ním chce oslovit všechny diváky, kteří mají vášeň pro vaření nebo svůj volný čas věnují péči o dům a zahradu a ocení praktické tipy a návody, „jak na to“. Pořady o gastronomii nabízí mix témat, mezi nimiž nechybí recepty na jednoduchá jídla, kulinářské reality show nebo výpravy za světovou gastronomií. Jak vnést do domu „teplo domova“, poradí řada pořadů zaměřených na moderní trendy v bydlení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související