Operátor SledováníTV překlopil stanici Arcadia do HD, plánuje u ní české titulky

4. květen 2022

Dokumentární stanice Arcadia TV přešla v nabídce online služby SledováníTV do vysokého rozlišení obrazu, doposud byl program k dispozici pouze ve standardní kvalitě. Nově je zařazen také programový průvodce EPG a je aktivní funkce zpětného zhlédnutí.

„Ano, kanál jsme překlopili do vyššího rozlišení, přidali EPG a možnost zpětného zhlédnutí. Zároveň ještě v blízké době plánujeme přidat české titulky,“ uvedla na přímý dotaz redakce portálu Digitální rádio marketingová manažerka společnosti SledováníTV Marie Indráková. Tato služba je prvním významnějším operátorem, který stanici na českém trhu nabízí. Arcadia TV doposud vysílá pouze s napevno vloženými slovenskými titulky.

V úterý 3. května pak operátor ústy Indrákové také oznámil, že tento měsíc mohou zákazníci v rámci volného promo okna sledovat vysílání dvou tematických kanálů v Ultra HD rozlišení, konkrétně stanic Extasy 4K a Love Nature UHD. Kanál Love Nature potěší milovníky dokumentů – především těch přírodovědných. Dokumenty jsou natáčeny v různých koutech světa, od Skandinávie přes Zamibii až po Austrálii. Extasy 4K je hard erotická televize.

autor: lukpo
Spustit audio

Související