Operátor Telly zavádí u internetové televize domovskou obrazovku i ve webovém prohlížeči

24. září 2021

Nejen v samotných aplikacích pro chytré televize, ale nově také ve webovém prohlížeči najdou klienti internetové platformy Telly domovskou obrazovku. Jde o tradiční výběr z týdenního archivu pořadů, který je k vidění i u vývojáře aplikace, společnosti 4net.TV.

Online aplikace Telly umožňuje také vyhledávat jednotlivé televizní formáty dle hodnocení nebo žánru a samozřejmostí je i seznam naposledy zhlédnutých pořadů. Selekce obsahu a jeho výběr divákovi na míru už dnes není v placených službách ničím neobvyklým. Tímto výběr se placené televizní služby de facto přiblížily videotékám, jako je Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video a řada dalších označovaných souhrnnou zkratkou VOD.

Domovská obrazovka internetové televize Telly ve webovém prohlížeči

Pořady, které divák viděl celé nebo jenom jejich část, jsou synchronizované v rámci daného účtu a je možné pokračovat v jejich sledování nebo je znovu zhlédnout až na čtyřech různých zařízeních – např. na televizoru, mobilním telefonu nebo tabletu. I v tomto se novinka Telly podobá VOD prostředí. Stejně jsou synchronizované rovněž nahrávky za posledních až 30 dní (a to až do kapacity 100 hodin). Aplikace podporuje veškeré běžně dostupné webové prohlížeče, například Chrome, Firefox, Edge a další.

Kromě upgradu aplikace pro webové prohlížeče přichází Telly s inovovanou aplikací pro chytré televizory LG. Ta navazuje na původní verzi a opravuje dvě chyby, které se na některých novějších modelech objevovaly. „Věříme, že nové aplikace ještě více zpříjemní našim zákazníkům hledání toho nejlepšího pořadu z desítek nabízených kanálů a doufáme, že zákazníci rovněž ocení synchronizaci pořadů,“ uvedl marketingový ředitel Jan Schöppel.

autor: lukpo
Spustit audio

Související