Ósemka TV: Hudební televizi Eska dostupnou v polském DVB-T čekají změny

28. duben 2016

Změny, ke kterým má provozovatel stanice přistoupit, souvisí s událostmi, jež se za poslední roky na polském trhu udály a vyplývají také z chování tamních diváků.

Hudební kanál Eska TV, který je dostupný v polském DVB-T a díky přeshraničnímu zásahu tak i na omezeném území České republiky, čekají programové změny. Tou nejzásadnější však bude přejmenování stanice na Ósemka TV. Informují o tom polská média. Eska TV se nechce vzdát hudby, ale obohatí svůj program o nové pořady, zejména zábavného charakteru. „Plánované změny mají za cíl zvýšit atraktivitu stanice a více ji přizpůsobit potřebám trhu,“ konstatoval Leszek Koziol, šéf Eska TV, pro sever Wirtualnemedia.pl.

Změny, ke kterým má provozovatel stanice přistoupit, souvisí s událostmi, jež se za poslední roky na polském trhu udály a vyplývají také z chování tamních diváků. Eska TV vstupovala na trh v roce 2009, kdy byl trh s digitální televizí nesrovnatelně menší, než je tomu v současné době. V současné době musí tento program soupeřit s řadou hudebních programů dostupných na polském trhu, ať už jde o 4fun.tv a její klony, Stars.TV, Polo TV, VIVA Polska a řadu dalších. Kromě televizní stanice funguje pod názvem Eska i řada tematických internetových audio streamů.

autor: lukpo
Spustit audio