Ostravské Divadlo Mír expanduje, služba MírPlay se dostane do Apple TV, Android TV i dalších zařízení

21. prosinec 2021

V rámci ročního působení své online služby MírPlay se rozhodl tým Divadla Mír zahájit expanzi do chytrých zařízení. Jeho „digitální jeviště“ bylo spuštěno v rámci platformy Apple TV, následovat bude Android TV a v budoucnu i aplikace pro televizory Samsung, LG a mobilní telefony.

Jak uvedl pro portál Digitální rádio PR manažer Divadla Mír Jan Lipovský, aplikace MírPlay pro chytré televizory je v podstatě plnohodnotná verze video platformy, kde diváci naleznou veškerý prémiový audiovizuální obsah z produkce Divadla Mír. Aplikaci stačí vyhledat aplikaci, nainstalovat a přihlásit se pod svým účtem. Pokud ho zájemce nemá, stačí si jej vytvořit přes počítač nebo telefon na www.mirplay.cz a aktivovat předplatné.

Čtěte také

Zájemci se mohou těšit na řadu novinek, jako je například filmová inscenace Adam stvořitel od bratří Čapků, která se díky Divadlu Mír a režii Alberta Čuby poprvé dočkala svého zfilmování. Hlavní dvojroli ztvárnil Vladimír Polák. V inscenaci, jež se svým filozofickým pojetím značně vymyká dosavadnímu mírovému repertoáru, dále uvidíte Štěpána Kozuba, Igora Orozoviče, Kristýnu Leichtovou, Robina Ferra a další.

Dalším vánočním dárkem pro diváky MirPlay.cz bude nová Noční show plná zábavných scének, nekorektního humoru i reakcí na aktuální dění. Tvůrci se inspirovali u amerických Late night show, jako je např. Saturday Night Live. Diváci se mohou těšit nejen na Alberta Čubu, Štěpána Kozuba, Vladimíra Poláka a Robina Ferra, ale na celý mírový herecký soubor. První díl Noční show Divadla Mír bude od 25. prosince dostupný na video platformě MirPlay.cz a jeho společným jmenovatelem budou Vánoce.

autor: lukpo
Spustit audio

Související