Pařízkova Info TV rozšířila distribuci, do nabídky ji zařadila další placená služba

17. leden 2020

Projekt zejména dopravního kanálu, který přináší pohled kamer z důležitých silničních tahů. Stanice vysílá ve standardním rozlišení, na jihu Moravy je k dispozici také pozemně.

Televizní stanice Info TV, která patří do portfolia médií ostravského podnikatele Radima Pařízka, rozšířila v uplynulých dnech svou dostupnost. Kanál je nově dostupný také v nabídce on-line služby SledováníTV. Provozovatel služby konkrétně ve své nabídce šíří verzi pro Brno a jižní Moravu. Pařízek v minulosti avizoval, že Info TV by se měla dočkat také mutace pro Prahu a Ostravu, doposud ale vysílání nezahájily. 

Info TV je de facto televizní stanicí, která ve svém vysílání kombinuje videotext s obrazovým zpravodajstvím. Diváci si zde mohou přečíst například aktuální zpravodajství z domova i ze světa, nechybí zde ani horoskop. Info TV nabízí přes den také pohledy dopravních kamer a jako podkres je zde použito vysílání Rádia Dálnice, které je také jedním z Pařízkových projektů. Na Moravě je stanice dostupné také pozemně.

autor: lukpo
Spustit audio

Související