Park TV vstupuje na český trh, do nabídky ji zařazuje jeden z největších operátorů

22. říjen 2018

Kabelový operátor UPC Česká republika zařadí zcela nový program do nabídky také na Slovensku. Vysílat ho bude ve vysokém rozlišení. Stanice se zaměří na život zvířat a jejich okolí.

Prakticky přesně rok od získání licence od slovenského regulátora startuje projekt tematické stanice Park TV. V České republice, stejně jako na Slovensku, ji zařadí do nabídky Klasik od úterý 23. října společnost UPC Česká republika, tedy největší kabelový operátor na trhu. Stanice bude k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Jednání s dalšími operátory na českém trhu v tuto chvíli podle informací naší redakce probíhají, jejich výsledky budou zveřejněny později.

Park TV si zakládá na živém vysílání. Věnovat se bude zvířatům, pohled na ně ovšem bude pojatý jiným způsobem, než na který jsou diváci zvyklí například z Mňau TV. Hlavní hrdinové budou zvířata ze záchranných stanic, parků a ZOO, exotické ale i neexotické druhy. Součástí vysílání budou zvukové i textové informace, kvízy a interaktivní prvky. Programové schéma bude mít denní režii, která zabezpečí ovládání kamer umístěných mezi zvířaty tak, aby divák viděl například jejich krmení, čištění a další činnosti.

autor: lukpo
Spustit audio

Související