Placená stanice TV Paprika upraví měsíc po Maďarsku své logo i na našem trhu

30. září 2021

V České republice a na Slovensku dojde v pátek 1. října, tedy již zítra, k drobné úpravě loga placené stanice TV Paprika. Logo bude mít stejnou podobu jako v Maďarsku, kde již tato změna proběhla 1. září.

Evoluční změnu loga provede společnost AMC Networks International – Central Europe od 1. října u stanice TV Paprika. Identifikátor kanálu si ponechá žlutou barvu pro označení TV a červenou/vínovou pro samotný název, dojde však k nasazení nového fontu písma. Omlazení podoby loga je u řady stanic standardní procedurou, nemělo by tedy jít o nic, co by mělo diváka na obrazovce překvapit. Operátoři byli informování o tomto kroku již v červenci.

Logo TV Paprika od 1. října 2021

Na samotném zaměření stanice se vůbec nic nezmění. I nadále bude TV Paprika věnována formátům, které souvisejí s vařením a kulinářstvím. Stanice vysílá od svého vzniku prozatím stále ve standardním rozlišení obrazu a nic se na tom nemění ani s úpravou loga. Vzhledem k tomu, že programy jako AMC, Film+ nebo Sport 1 a Sport 2, které patří stejnému majiteli, v HD již vysílají několik let, vede absence lepší obrazové kvality k určitému zamyšlení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související