Placená televize Body in Balance bude mít vlastní slovensko-českou verzi

19. listopad 2020

Stanice Body in Balance sama sebe charakterizuje jako jediný lokalizovaný kanál na trhu zaměřený na zdravý životní styl, kondici a duševní pohodu. Program vysílá ve vysokém rozlišení v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Placená televize Body in Balance, která je doposud na trhu dostupná v mezinárodní verzi, bude mít svou slovensko-českou mutaci. Potřebnou licenci pro celoplošnou digitální distribuci udělila společnosti Asteon Trade na svém posledním zasedání Rada pro vysílání a retransmisi (RVR). Zatímco mezinárodní verze Body in Balance není plně lokalizovaná, slovensko-česká mutace nabídne stoprocentní přizpůsobení tuzemskému divákovi. Portálu Digitální rádio to sdělil jednatel firmy Asteon Trade Michal Mišík.

„Obsah bude velmi atraktivní díky tomu, že vysíláním budou provádět známé tváře, cvičitelé ze Slovenska i České republiky,“ konstatoval Mišík a dodal, že lokální verze Body in Balance už by se měla na trhu objevit ještě v průběhu prosince, dohodu s některým z velkých hráčů lze očekávat v lednu nebo únoru 2021. Stejně jako mezinárodní verzi bude program na našem trhu zastupovat společnost Channels. Stanice je k dispozici ve vysokém rozlišení, v režimu 24/7. Doposud byla šířena v angličtině nebo slovenštině.

autor: lukpo
Spustit audio

Související