Placená televize Extreme Sports má už několik měsíců problém s titulky, operátoři o něm vědí

7. duben 2020

Podle operátorů je chybná diakritika problémem na straně společnosti AMC Networks International. Stanice je k dispozici například zákazníkům T-Mobile TV, Vodafone TV nebo Kuki TV.

Placená televize Extreme Sports vysílá už několik měsíců v chybném formátu českých titulků. Na problém upozornil portál Digitální rádio operátory již před několika týdny, tento problém se ale stále ještě nevyřešil. „Jedná se o problém přímo u výrobce signálu, společnosti AMC. V tuto chvíli čekáme, až nasadí správnou jazykovou sadu,“ uvedl začátkem března pro naši redakci Jiří Janeček z tiskového oddělení společnosti T-Mobile.

Chybně zobrazené titulky na stanici Extreme Sports

Právě výše uvedený operátor je jedním z těch, který stanici Extreme Sports v nabídce má. T-Mobile se s tímto problémem popasoval po svém. Aby se klientům nezobrazovaly titulky chybně, přistoupil dočasně k jejich odpojení. S problémy u diakritických znamének naopak tuto stanici nadále zobrazuje společnost Vodafone, a to jak na platformě Horizon, tak i v rámci Vodafone TV. Klient však má pochopitelně možnost volitelné titulky vypnout.

autor: lukpo
Spustit audio

Související