Placená televize HBO umístí před Vánocemi do on-line videotéky všech 26 filmů s Jamesem Bondem

17. listopad 2020

Filmová série s agentem 007 bude od 1. prosince k dispozici on-line ve videotéce HBO GO a objeví se i v nabídce HBO OD. Společnost HBO Europe počítá s uvedením všech titulů i v lineárním vysílání na kanálech Cinemax a HBO.

Od 1. prosince bude možné najít v placené on-line videotéce HBO GO všech 26 filmů s agentem 007 Jamesem Bondem. V tiskové zprávě to dnes oznámila společnost HBO Europe. Mluvčí televize Pavla Brožková na dotaz portálu Digitální rádio doplnila, že všechny filmy budou uvedeny také ve videotéce HBO OD, která je součástí nabídek set-top boxů několika operátorů na našem trhu včetně Vodafone TV nebo O2 TV. V klasickém vysílání budou filmy uváděny postupně, jako první Dr. No 7. prosince, poslední Spectre 28. února 21.

Pro HBO nejde o první nabídku kompletní filmové série v on-line prostředí. Stejný model si již placená televize vyzkoušela v případě titulů Marvel Cinematic Universe nebo Star Wars (Hvězdné války). On-line videotéka HBO GO funguje u většiny operátorů jako součást předplatného lineárních kanálů, lze ji však získat i samostatně. Zájemci o obsah filmového kanálu už tak od konce roku 2017 nejsou vázáni na konkrétní telekomunikační firmu. Hlavním soupeřem na trhu je v této kategorii zejména Netflix, který již nabízí obsah ve 4K.

autor: lukpo
Spustit audio

Související