Placená televize O2 TV Sport má nové odbavovací pracoviště, domácí fotbal nabídne s virtuální realitou

27. červenec 2022

Nové odbavovací pracoviště je jednou z novinek pro nadcházející ročník nejvyšší domácí fotbalové soutěže FORTUNA:LIGA. Díky němu bude možné zajistit kvalitnější výrobu všech formátů. Ve studiu představí O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nové prvky v rozšířené a virtuální realitě s 3D grafikou. Nebude chybět ani nedávno představená O2 TV Cable Cam.

„Pokračujeme ve výrazné podpoře českého fotbalu, který vysíláme již sedmým rokem. Každou sezonu investuje O2 TV do produkce FORTUNA:LIGY přes 80 milionů korun, ať už se jedná o moderní HD přenosové vozy, doprovodná zápasová studia či pořady jako je například show TIKI-TAKA. Fanoušci se nadále mohou těšit na technologické inovace,“ slibuje výkonný ředitel placené televize O2 TV Sport Marek Kindernay.

Nová sezona odstartuje na O2 TV Sport v pátek od 20.00 hodin, kdy moderátoři Petr Svěcený a David Sobišek nabídnou speciální devadesátiminutový náhled. Chybět nebudou názory expertů, souhrny letních přestupů ani rozbory všech týmů. V sobotu i v neděli ve 21.30 hodin uzavře odehrané duely pořad F:INITO, který bude trvat 45 minut a přinese aktuální sestřihy a ohlasy. Zájemci o tuzemský fotbal, kteří nemají přístup k placené televizi, mohou pochopitelně ladit dění z nejvyšší domácí soutěže na stanici Radiožurnál Sport.

autor: lukpo
Spustit audio

Související