Placená televize Telly ruší denní balíčky, náhradou je nová nabídka Sport online

24. únor 2021

Provozovatel placené satelitní a internetové televize Telly ruší předplatné na den a zavádí novou nabídku Sport online. Tu si bude možné objednat na 14 nebo 30 dní, případně celý rok. Obchodním modelem se chce firma v tomto směru přiblížit streamovacím službám.

„Zájem o naši sportovní nabídku v posledních měsících velmi roste. Například poptávka po UFC zápasech předčila naše očekávání. Hledali jsme proto způsob, jak zjednodušit stávající model a přiblížit naši nabídku moderním trendům. Věříme, že varianta předplatného s automatickým prodloužením, jak ho známe u velkých videoték, je tou správnou cestou,“ uvedl Vladimír Rusnák, ředitel pro strategii společnosti Telly.

Placená televize nabízí přístup například k zápasům UFC, anglické fotbalové Premier League nebo zápasům NFL, LaLigy, Bundesligy, Serie A, případně dalším sportům. V dlouhodobém srovnání nabídka sportovního obsahu Telly zlevňuje. Čtrnáctidenní předplatné vyjde na 150 korun, měsíční na 250 korun a roční na 2500 korun. Zákazníci, kteří by si chtěli objednat sportovní balíček se set-top boxem mohou nadále využít balíčku Sport.

autor: lukpo
Spustit audio

Související