Placené kanály Arena Sport s přebarvenými logy, stanice lákají na nizozemský fotbal i čínskou ligu

25. srpen 2022

S drobnou změnou vstupuje do nové televizní sezóny i provozovatel obou placených kanálů Arena Sport. Modro-bílou podobu log vystřídala jejich černobílá, respektive negativní verze. Do vysílání byla nasazena v uplynulých dnech. Stanice je k dispozici v nabídkách řady kabelových a satelitních operátorů, k dispozici je ve vysokém rozlišení.

Logo placeného kanálu Arena Sport 1 v negativním provedení

Placené sportovní kanály se snaží, aby do začátku nové televizní sezóny přinesly vždy několik novinek. Nova Sport i O2 TV Sport skupiny PPF ukázaly nová studia, jednou z hlavních událostí byl start programů Canal+ Sport dostupných exkluzivně prozatím pouze u operátorů Skylink a T-Mobile. Arena Sport v uplynulých dnech nasadila upravenou verzi svých staničních log pro oba programy. Nově se používá jejich černobílá varianta.

Společnost IFC Media, která tyto placené programy na českém a slovenském trhu zastupuje při jednáních s operátory, na svém webu uvádí, že Arena Sport ročně vysílá až 800 zápasů z nejvyhledávanějších evropských soutěží. Hlavním lákadlem zůstává nizozemská fotbalová liga, dále jsou pak k vidění duely ze zemí, jako jsou Argentina, Švýcarsko, Rakousko, Ukrajina nebo Čína (Super League). Provozovatel stanic láká i na závody NASCAR Xfinity.

autor: lukpo
Spustit audio

Související