Po FilmBoxu se úpravy vizuálu dočkala i placená stanice FilmBox Premium

12. srpen 2020

Kromě našeho regionu byl nový vizuál nasazen i v dalších teritoriích, kde tento kanál vysílá. Kanál má v současnosti téměř 5 milionů předplatitelů na celém světě.

Společnost SPI International / Filmbox oznámila, že změny vizuálu se po stanici FilmBox dočkal tento měsíc i FilmBox Premium, v oblasti jeho placených programů nejvýše položená značka na českém a slovenském trhu. Kromě našeho regionu byl nový vizuál nasazen i v dalších teritoriích, kde tento kanál vysílá. Kanál má v současnosti téměř 5 milionů předplatitelů na celém světě, v mnoha zemích nacházejících se ve střední a východní Evropě díky novým dohodám pokračuje růst jeho vlivu v globálním měřítku.

„S potěšením oznamujeme, že v souladu s naším cílem poskytovat našim klientům neustále dokonalý zážitek ze zábavy, využívají od 1. srpna naše kanály FilmBox Premium nový, modernější grafický vzhled,“ uvedl Haymi Behar, marketingový ředitel společnosti SPI International, a doplnil: „Tento přechod odráží náš neochvějný závazek poskytovat služby a produkty nejvyšší kvality. Cílem nové grafické podoby programu je zlepšit uživatelskou zkušenost spojením známých a praktických prvků.“ Stanice je k dispozici v SD i HD rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související