Po O2 TV se objeví v televizorech LG od listopadu i aplikace T-Mobile TV GO

27. říjen 2021

1. listopadu bude do televizorů jihokorejské společnosti LG uvolněna aplikace T-Mobile TV GO, která umožní sledování programové nabídky významného telekomunikačního hráče na trhu. T-Mobile v tomto kroku následuje konkurenčního operátora O2, který tento krok realizoval v uplynulých týdnech.

Aplikace T-Mobile TV GO přináší uživatelům celou řadu funkcí včetně sledování televize až na šesti zařízeních najednou. Ovládání služby probíhá přímo v televizoru a nevyžaduje žádná další zařízení. Aplikaci mohou využívat jak noví, tak stávající zákazníci.

„Jsme rádi, že můžeme vyjít vstříc rostoucímu počtu uživatelů, kteří přecházejí na chytré televizory. Již nyní přes ně sleduje T-Mobile TV téměř 20 % zákazníků,“ uvedl při této příležitosti Zdeněk Spurný, manažer televizních služeb společnosti T-Mobile, a dodal: „Věřím, že nyní i uživatelé televizních přístrojů značky LG ocení široké možnosti přehrávání, které umožní například sledování oblíbených pořadů až 7 dní po odvysílání.“

Čtěte také

Vedle funkce zpětného zhlédnutí mohou uživatelé využít další možnosti, jako je uložení oblíbených pořadů až na 30 dní, nahrávání pořadů, vyhledávání podle názvu pořadu nebo žánru či pozastavení sledování. Dostupná je také videotéka. 

Aplikaci T-Mobile TV GO si zákazníci jednoduše stáhnou z LG Content Store a přihlásí se pomocí svých údajů od operátora, které obdrželi při aktivaci služby. Služba je dostupná pro televizory vyrobené v roce 2017 a novější, s operačním systémem verze WebOS 3.5 a vyšším nebo pro monitory s televizním tunerem s verzí operačního systému webOSTV 3.5 a webOSTV 4.5. 

Podpora a možnost sledování T-Mobile TV přímo v prostředí chytré televize je nyní dostupná pro majitele kompatibilních zařízení značek Samsung, Philips a LG, pro něž je aplikace oficiálně schválená a certifikovaná. Zároveň je dostupná ke stažení i na dalších Android TV zařízeních, jako je například nVidia Shiled Pro a podobně.

autor: lukpo
Spustit audio

Související