Po třech letech se vrací konference Innovation Day, řečníkem bude i technický ředitel Českého rozhlasu

9. září 2022

Po tříleté přestávce způsobené pandemií covid-19 se ve čtvrtek 22. září uskuteční opět odborná konference Innovation Day pořádaná Českými Radiokomunikacemi. Operátor to dnes oznámil novinářům v tiskové zprávě. Jedním z očekávaných řečníků bude i ředitel Úseku správy a technicky Českého rozhlasu Karel Zýka.

Jak uvedl operátor v pozvánce pro novináře, odborná konference se bude zabývat prakticky výhradně distribucí televizního signálu. Výjimkou bude prezentace Karla Zýky, který se zaměří na aktuální situaci DAB+ a jeho perspektivy. Spojení Českých Radiokomunikací a Českého rozhlasu není nijak překvapivé. Operátor právě pro veřejnoprávní médium buduje a provozuje síť ČRo DAB+ za vydatného přispění společností RTI cz a Teleko digital.

Se svými zkušenostmi a pohledem na problematiku Vás seznámí nejenom zástupci společnosti České Radiokomunikace, ale i televizních stanic, rozhlasu a vysílacích společností, a v neposlední řadě také odborníci na mediální prostředí. Mezi potvrzenými řečníky jsou například Miloš Mastník a Marcel Procházka z CRA, Michal Kratochvíl z České televize, Lukáš Kubát z TV Prima nebo Hana Frielanderová z Nielsen Admosphere.

autor: lukpo
Spustit audio

Související