Pohádkový Hajaja opět promluví živě. Sledujte přímý přenos

31. srpen 2019

Sedm herců, sedm večerů, sedm zbrusu nových pohádek. Živě. Od 2. do 8. září se můžete těšit na nový seriál na dobrou noc Onošené pohádky ze šatníku. Pohádky o tom, co všechno se může semlít v šatníku, budou číst známé herecké osobnosti a vy živého Hajaju můžete nejen poslouchat, ale také sledovat díky videopřenosu.

Teprve podruhé ve své historii přinese pohádkový skřítek Hajaja pohádky čtené naživo. Zpříjemněte sobě i dětem vstup do nového školního roku poslechem originálních pohádek. Proč některé svetry koušou a jestli má kravata smysl pro humor, to všechno a mnohem více se dozvíte v novém pohádkovém seriálu z pera Davida Košťáka Onošené pohádky ze šatníku v dramaturgii Lenky Veverkové, který Rádio Junior přinese od 2. do 8. září výjimečně už od 19 hodin, a to jak ve vysílání Rádia Junior a Dvojky, tak i v živém video streamu na Facebooku.

Každý večer bude pohádku číst jiná osobnost, mezi jinými například na Nela Boudová, Milena Steinmasslová nebo pohádková princezna Ivana Andrlová. Jak si herci se čtením poradí? O tom, jak se jim četlo, jaká byla jejich příprava a zda zapracovaly nervy, ale také o svých aktuálních projektech si herci popovídají v Klubu Rádia Junior, každý den hned po Hajajovi už na Rádiu Junior.

Na koho se můžete těšit?

2. září – Nela Boudová / Když má svetr hlad
3. září – Marek Němec / Kolik srandy snesou kšandy
4. září – Milena Steinmasslová / Dál doskáče, kdo šetří své punčocháče
5. září – Petr Lněnička / Kratičká tkanička
6. září – Venda a Fráňa (Jiří Kohout a Tomáš Vacek) / Až se nasmrká a uschne
7. září – Michal Zelenka / Příliš vážná kravata
8. září – Ivana Andrlová / Neplecha ve skříni

Poslouchejte a sledujte Hajaju živě, začínáme už 2. září přesně v 19.00! A pokud byste přenos náhodou nestihli, každé video najdete vždy následující den i na webu Rádia Junior.

autor: Rádio Junior
Spustit audio

Související