Pohled čtenáře na přijímač TELESTAR DIRA S 32i CD: Multifunkční mikrosystém s CD, nahráváním a možností příjmu DAB+, internetových rádii, podcastů a hudby ze streamovacích služeb

15. září 2021

Během října uvede na trh Telestar další ze svých přijímačů prémiové řady DIRA. Tentokrát se jedná o hybridní rádio s CD přehrávačem, možnosti příjmu VKV, DAB+, internetových rádií, podcastů a hudby ze streamovacích služeb jako je Deezer, Napster, TIDAL, Amazon Music, Palco MP3, Qobuz či SOUNDMACHINE.

TELESTAR DIRA S 32i CD má rozměry 36 x 14.5 x 17.2 (šířka x výška x hloubka v cm) a váží 3,56 kg. Dominuje mu velký 8.1 cm (3.2‘‘) barevný LCD display s možností zobrazení obrázků s doplňkovými informacemi k vysílanému programu (jako jsou informace o programu, loga stanic, obrázky alb, počasí apod.) a dva 3‘‘ reproduktory s výkonem 15 W. Kvalitu zvuku lze vylepšit díky digitálnímu zvukovému procesoru a equalizéru. Reproduktory stále nejsou vícepásmové.

Přijímač umožňuje přehrávat soubory přes USB ve formátech MP3, WMA, AAC nebo WAV. Dále lze na USB z rádia (DAB+, VKV, internet) i nahrávat a to buď přímo, nebo pomoci vestavěného časovače.

Přijímač podporuje UPnP, DLNA, Bluetooth 5.1 a připojení WiFi v pásmu 2.4 GHz. TELESTAR DIRA S 32i CD má i AUX-IN a sluchátkový výstup. Nechybí budík.

Rádio lze ovládat pomocí tlačítek na těle přístroje, pomocí dálkového ovladače a mobilní aplikace Soundmate.

TELESTAR DIRA S 32i CD má 10 předvoleb pro uložení oblíbených stanic, včetně 4 tlačítek přímé volby na těle přístroje. Příznivci dálkového příjmu ocení možnost připojení externí antény.

autor: Pavel Treml
Spustit audio

Související