Polské Radio VOX Poznaň nově na satelitu Astra 3B

16. září 2019

Radio VOX Poznaň doplnilo nabídku verzí Gorzow a Radom, k dispozici je také mutaci Radio VOX bez dodatečného označení. Jedná se pravděpodobně o celostátní verzi bez regionálního odpojování.

Ze satelitní pozice 23,5 stupně východně, družice Astra 3B, začala být v uplynulých dnech šířená další verze polského privátního rádia VOX. Jedná se konkrétně o mutaci určenou pro půlmilionové město Poznaň. Šíření stanice probíhá v režimu free-to-air (FTA), tedy volně. Pro poslech stanice není nutná dekódovací karta žádné ze zahraničních placených služeb. Signál používá provozovatel stanice jako distribuci pro VKV vysílače v Polsku.

Radio VOX Poznaň doplnilo nabídku verzí Gorzow a Radom, k dispozici je také verze Radio VOX bez dodatečného označení. Jedná se pravděpodobně o celostátní verzi bez regionálního odpojování. Multiplex polských rádií na kmitočtu 11643/H v současné době obsahuje už 66 programových pozic, mimo jiné stanice WAWA, Eska nebo Plus. Nedávno byl do stejného balíku kanálů zapojen i zcela nový polský okruh Radio Wilelkopolska.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11643/H, SR 5500, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK, kódování žádné (FTA)

autor: lukpo
Spustit audio

Související