Polské rádio Zlote Przeboje v novém kabátě, v Česku je k dispozici online i ze satelitu Astra

16. listopad 2022

Významnou proměnou svého vizuálu prošlo na konci října polské komerční rádio Zlote Przeboje. Stanice se představila nejen s novými barvami v kombinaci s fialovou a červenou, ale také kompletně proměněným logem. Změna není náhodná, rozhlasová stanice slaví pětadvacet let na mediálním trhu.

Nový vizuál má nadále prezentovat Radio Zlote Przeboje jako moderní stanici hrající energickou hudbu pro každou denní dobu. Stanice by neměla být českým posluchačům úplně neznámá. Na její nekódované vysílání mohou narazit v rámci bezplatné satelitní distribuce na družici Astra 3B, případně si ji může kdokoliv další pustit online na webu, případně v mobilní aplikaci. Radio Zlote Przeboje je na mediálním trhu právě 25 let.

„K našemu původnímu logu cítíme hodně sentimentu, ale už neodráží povahu dnešního Radia Złote Przeboje, tedy moderní stanice, zasazené do moderního světa, která hraje osvědčené hity,“ uvedl při této příležitosti Piotr Jaroszewski, ředitel hudebních stanic Agora Radio Group, a doplnil: „Zaměřujeme se na rozvoj nejen v rádiovém éteru, ale také v digitálním světě, rozšiřujeme nabídku podcastů a webové stránky Zloteprzeboje.pl a rozvíjíme angažovanou komunitu kolem našich kanálů sociálních médií.“

autor: lukpo
Spustit audio

Související