Portál OnlyFans aktualizoval svou aplikaci OFTV pro Android TV a Apple TV

18. listopad 2022

V průběhu listopadu došlo k aktualizaci aplikace OFTV pro multimediální zařízení, která jsou připojená k internetu. Služba, která je spojená s portálem OnlyFans, nenabízí jeho obsah jedna ku jedné a není možné se do ní ani přihlásit. Jde o výběr kanálů a originální produkce, která pro OFTV vzniká. Původní tituly jsou zde k dispozici pod hlavičkou Originals.

V aplikaci OFTV nyní došlo k zásadní změně. Z menu zmizela položka Favorites, takže pokud měl uživatel uložené některé video nebo kanál v oblíbených položkách, nyní mu ze seznamu zmizel. OFTV sází v orientaci zejména na náhledové obrázky, doplňkový text ve formě anotací je více méně podružný. Řada kanálů nadále sází zejména na atraktivitu jejích vlastníků, kterými jsou většinou mladé slečny nebo ženy, obsah 18+ ovšem neobsahuje.

Služba Android TV a Apple TV je k dispozici zdarma a veškerý obsah se pravděpodobně přehrává bez reklam. Práce s jednotlivými kanály funguje podobně jako například na YouTube nebo dalších videoserverech. Jejich navštívení probíhá jednoduše tak, že uživatel klikne na danou dlaždici s fotkou. Kanály mohou obsahovat jak jednotlivé videa, tak případně i více příspěvků, například ve formě seriálu, většinou s následným odkazem na OnlyFans.

autor: lukpo
Spustit audio

Související