Poslechněte si speciál stanic Radiožurnál a ČRo Plus k inauguraci nového amerického prezidenta Joea Bidena

20. leden 2021

Inaugurace nového amerického prezidenta Joea Bidena bude živě ke slyšení například v multiplexu ČRo DAB+ nebo mobilní aplikaci a audioportálu mujRozhlas. K poslechu se připravte dnes přibližně od půl šesté večer.

Posluchači Českého rozhlasu si budou moci dnes po půl šesté večer naladit na Radiožurnálu a od 18:00 na Plusu společný speciál k inauguraci nového amerického prezidenta Joea Bidena a aktuální situaci v USA. Obě stanice nabídnou Bidenův první projev v úřadu živě. Ve speciálním vysílání k inauguraci pak vystoupí severoamerický zpravodaj Českého rozhlasu Jan Kaliba a chybět nebudou ani rozhovory s odborníky na dění ve Spojených státech.

Po úvodní mši složí Joe Biden přísahu na rodinnou Bibli starou 127 let. Společně s viceprezidentkou Kamalou Harrisovou a bývalými prezidenty Obamou, Bushem a Clintonem pak položí věnec k hrobu neznámého vojína na hřbitově v Arlingtonu. Speciál Českého rozhlasu můžete poslouchat na obou stanicích například prostřednictvím multiplexu ČRo DAB+ s pokrytím 95 procent populace nebo díky mobilní aplikaci a audioportálu mujRozhlas.

autor: lukpo
Spustit audio

Související