Power Radio rozšíří programovou nabídku DAB+ z Berlína a Braniborska

10. říjen 2018

Stanice, která klade velký důraz na regionální program a příspěvky od posluchačů, se objeví v multiplexu na kanálu 12D, který je zachytitelný také v České republice.

Programovou nabídku digitálního rozhlasu DAB+ ve spolkových zemích Berlín a Braniborsko by měla v horizontu několika týdnů obohatit nová stanice Power Radio. Informuje o tom portál Satnews.de. Power Radio by se mělo stát součástí nabídky nového rozhlasového multiplexu na kanálu 12D, který byl spuštěn v průběhu letošního technologického veletrhu IFA. Signál této digitální sítě je zachytitelný i na omezeném území Čech, v době inverzního počasí i dále od hranic.

Power Radio se podle informací na svých webových stránkách snaží od konkurence odlišit nejen originálním hudebním mixem, ale také velkým podílem skladeb hraných na přání. Kromě těchto písniček mohou posluchači ve vysílání nechat zaznít také vzkaz pro své známé, příbuzné nebo kamarády, kterým pošlou například pozdrav z dovolené a podobně. Power Radio si zakládá i na regionálním charakteru programu. Stanici je možné v několika formátech poslouchat také on-line.

autor: lukpo
Spustit audio

Související