Předpověď počasí na Schlager Radiu s profesionální meteoroložkou

16. leden 2023

Digitální rozhlasová stanice Schlager Radio vysílá od letošního roku předpověď počasí se známou televizní meteoroložkou Maxi Biewerovou. Její blok věnovaný vždy detailům k nadcházejícímu víkendu byl zařazen na pátečních 7:50. Stanice je také součástí multiplexu COLOR DAB+ v Praze a středních Čechách s přirozeným přesahem do dalších regionů.

„Okouzlující, kompetentní a vždy dobře naladěná sděluje posluchačům Schlager Radia, na jaké teploty, slunce, déšť nebo sníh se musí připravit. Ať už vysoko nebo nízko: veselá bývalá televizní moderátorka vysvětluje posluchačům Schlager Radia, co mohou očekávat ve svém regionu, ať už jde o Berlín-Brandenburg, Meklenbursko-Přední Pomořansko, Durynsko, Severní Porýní-Vestfálsko nebo celé Německo,“ láká digitální stanice.

„Maxi znám přes 30 let. Byla pro mě nejautentičtější tváří počasí na televizní obrazovce. Mít Maxi v týmu Schlager Radio je splněný sen,“ konstatoval ředitel rozhlasové stanice Oliver Dunk. Samotná moderátorka Maxi Biewerová ho pak doplňuje: „Motto Schlager Radia „Naslouchej svému srdci“ je i mým heslem. Tak jsem se řídila svým srdcem a teď začínám v týmu Schlager Radia.“ V Praze a středních Čechách je program dostupný v síti COLOR DAB+.

autor: lukpo
Spustit audio

Související