Prima má novou hybridní aplikaci pro chytré televizory, nabízí předpověď počasí

26. září 2016

Kromě aktuální teploty a výhledu na nejbližší dny jsou zde také základní povětrnostní informace a přehled o tom, kdy vychází a zapadá v daný den slunce.

Televize Prima spustila na všech svých kanálech novou hybridní aplikaci Prima počasí. Využívat ji mohou všichni majitelé chytrých televizorů a boxů s podporou standardu HbbTV připojených k internetu. Prima počasí je třetí stálou aplikací v hybridním menu Primy po on-line videoarchivu a elektronickém programovém průvodci (EPG). Jak již z názvu aplikace vyplývá, nabízí aktuální přehled a počasí v České republice.

FTV Prima spustila novou aplikaci s předpovědí počasí

Není vyloučeno, že Prima bude touto aplikací cílit na diváky přímo podle IP adres, protože při redakčním testu se nám v menu objevila Praha. I kdyby tomu tak ale nebylo, technologie tuto možnost do budoucna přináší. Kromě aktuální teploty a výhledu na nejbližší dny jsou zde také základní povětrnostní informace a přehled o tom, kdy vychází a zapadá v daný den slunce. Aplikace je jednoduchá, funguje na jediné stránce. Prima prostřednictvím ní láká i na svůj on-line videoarchiv Prima Play.

autor: lukpo
Spustit audio