Provozovatel Digi TV přidá v Česku čtvrtý kanál Digi Sport

18. červenec 2018

Společnost Digi Czech Republic drží vysílací práva pro několik evropských fotbalových soutěží, mimo jiné anglickou Premier League nebo německou Bundesligu.

V nabídce satelitní služby Digi TV a její mobilní verze Digi2GO se brzy objeví čtvrtý kanál z rodiny Digi Sport. Důvodem pro jeho spuštění je podle provozovatele platforem, společnosti Digi Czech Republic, množství sportovních přenosů, které operátor vlastní. Kromě italské Série A vlastní Digi TV vysílací práva pro německou Bundesligu, anglickou Premier League a druhou nejvyšší tamní soutěž Sky Bet Championship. Nejnovější akvizicí je pak FA Cup.

Čtvrtý tematický kanál z rodiny Digi Sport nemá být podle operátora konečným stavem a chystá další programovou novinku. O jaký kanál půjde, ale prozatím neprozradil. Kromě fotbalových zápasů diváci mohou zhlédnout v rámci platforem Digi Czech Republic také tenisovou ATP World Tour, kdy jsou v přímých přenosech vysílány všechny prestižní turnaje série Masters včetně závěrečného Turnaje mistrů. Milovníci bojových sportů mohou sledovat kickboxový seriál Enfusion Live, pro fanoušky motorsportu je připraven seriál mistrovství světa Speedway Grand Prix, závody speciálů na ploché dráze nebo automobilové seriály série Euroformula Open.

autor: lukpo
Spustit audio

Související