Provozovatel kanálů Film+, Sport 1 a Spektrum spustil „ochutnávkovou“ aplikaci AMC Mikro

15. říjen 2021

Společnost AMC Networks International – Central Europe spustila pro české díváky novou bezplatnou aplikaci AMC Mikro. K dispozici bude prostřednictvím mobilních aplikací pro systémy Android a iOS a bude lákat na tituly z produkce významného provozovatele tematických kanálů.

AMC Mikro, na kterou už před půl rokem získala společnost AMC licenci od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, bude tzv. teasovací službou, tzn., že zde zájemci najdou ochutnávky pořadů napříč jednotlivými televizními kanály. Jde konkrétně o dvojici Sport 1 a Sport 2, filmové stanice AMC a Film+, dětské kanály JimJam a Minimax, kulinářskou TV Paprika, dokumentární Spektrum nebo lifestylové Spektrum Home.

V současné době je aplikace k dispozici v české verzi pro operační systém Android, App Store pro iOS zatím nabízí pouze mutaci maďarskou. I uživatelé těchto mobilních telefonů si ale budou moci pochopitelně brzy AMC Mikro v lokalizované podobě stáhnout. Tematické kanály AMC jsou standardně k dispozici v nabídkách řady operátorů na trhu, po rozepřích z minulosti však chybí u společností O2 Czech Republic (O2 TV) a Telly.

autor: lukpo
Spustit audio

Související