Provozovatel kanálů iConcerts a Classica odmyká na měsíc své placené aplikace

19. březen 2020

Obsah hudebních služeb si mohou uživatelé prohlédnout prostřednictvím aplikací pro mobilní telefony s operačními systémy Android a iOS. Portál Stingray Classica nabízí přístup přes webový prohlížeč.

Společnost Stingray se rozhodla, že v souvislosti s děním okolo pandemie koronaviru odemkne po omezenou dobu svě běžné placené aplikace Stingray Karaoke, Stingray Qello a Stingray Classica. Na českém trhu je v oblasti kabelových a satelitních kanálů značka Stingray dobře známá díky svým stanicím iConcerts, Classica a Djazz. V nabídce má některé z nich například Skylink, UPC nebo T-Mobile TV.

Stingray Karaoke nabízí archiv více než 50 tisíc písní pro ukrácení volného času mimo práci nebo školu. Stingray Qello nabízí kompletní záznamy koncertů. Zájemci budou moci zhlédnout například Madonny Confession Tour, Miley Cyrus Bangerz Tour nebo dokument Sensation: The Story of Tommy. Obsah Stingray Classica je svázán se stejnojmennou televizí a nabízí převážně koncerty vážně hudby. 

Aplikace jsou k dispozici v rámci obchodů AppStore a Google Play. Přístup ke všem titulům na Stingray Classica je k dispozici po dobu jednoho měsíce na adrese www.stingray.com/freemonthclassica, a to zadáním dárkového kódu freeview.

autor: lukpo
Spustit audio

Související