Provozovatel lifestylového kanálu MyZen.tv chystá nové digitální rádio pro DAB+

24. srpen 2020

Stanice MyZen.tv byla spuštěna v roce 2008 jako takzvaný „well-being channel“, tedy televizní kanál, který se má postarat o naladění těla i ducha do správné rovnováhy. Vysílatel už v současné době šíří signál i v rozlišení Ultra HD/4K.

Provozovatel lifestylového kanálu MyZen.tv, který je v omezené míře dostupný také v České republice, chystá spuštění digitální stanice MyZen Radio. Podle informací publikovaných na portálu dabplus.fr, jenž je oficiálním rozcestníkem rozhlasové digitalizace ve Francii, bude nový program součástí nabídky DAB+ v Paříži. Obyvatelé hlavního města mají digitálně k dispozici již více než pět desítek stanic různých žánrů i jazykových mutací. Informaci o zařazení programu potvrdil na sociální síti LinkedIn i programový šéf Melody TV.

Stanice MyZen.tv byla spuštěna v roce 2008 jako takzvaný „well-being channel“, tedy televizní kanál, který se má postarat o naladění těla i ducha do správné rovnováhy. Už před 12 lety provozovatel myslel na technický vývoj a nabídl divákům tuto stanici ve Full HD rozlišení. V následujících letech se vysílatel zaměřil na expanzi do dalších regionů, kromě Francie nejprve do Ruska a na Blízký východ. Pět let po svém startu už byla stanice k dispozici ve 30 zemích světa. S natáčením obsahu ve 4K/UHD začala stanice v roce 2016.

autor: lukpo
Spustit audio

Související