Provozovatel portálu Livesport.cz si registruje kanály Nova Sport, může je nabídnout on-line

5. září 2019

Na webu Livesport.cz jsou doposud dostupné pouze výsledky sportovních utkání včetně aktuálně konaných událostí, televizní stanice jsou zde pouze ve formě klasického programového schématu.

Provozovatel portálu Livesport.cz, společnost Livesport sídlící v pražských Stodůlkách, se u Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) zaregistroval se svou dceřinou společností. Livesport TV podle žádosti plánuje nabídnout streamované vysílání kanálů Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Oba tematické programy by měly být k dispozici jak prostřednictvím on-line portálu, tak i v mobilní aplikaci dostupné pro operační systémy Android a iOS.

Na webu Livesport.cz jsou doposud dostupné pouze výsledky sportovních utkání včetně aktuálně konaných událostí, televizní stanice jsou zde pouze ve formě klasického programového schématu. Jedná se opět o sportovní kanály Digi Sport, Eurosport, O2 TV Sport a další. Doména livesporttv.cz firmě patří. Provozovatel služby zde má přehled živých sportovních přenosů, případně odkaz na již zmiňovaný televizní program.

autor: lukpo
Spustit audio

Související