Provozovatel stanice Motorsport.tv zkombinuje model neplacené a placené nabídky

2. duben 2019

Diváci, kteří jsou ochotni si zaplatit, mají přístup například k archivu závodů FIA World Endurance Championship nebo World Superbikes. Samozřejmostí je absence reklam.

Tematická televize Motorsport.tv, která sází zejména na distribuci svého obsahu prostřednictvím internetu a nelineárních služeb, spustila model takzvané „Freemium TV“, tedy neplacené a placené nabídky. Právě ten je k dispozici prostřednictvím jejího portálu na adrese https://eu.motorsport.tv/. V rámci volného video obsahu je zařazeno více než 125 soutěží z motoristického sportu, celkově okolo 3000 hodin obsahu. Čeští diváci v dosahu DVB-T2 z Německa mohou stanici sledovat bez geoblokace také v rámci Freenet TV Connect.

Divák, který je ochoten si připlatit, získá přístup k prémiového obsahu, jehož součástí jsou mimo jiné materiály z FIA World Endurance Championship nebo World Superbikes, dále archiv závodů Le Mans, TCR Europe, the Duke archive, ELMS a Super Formula. Samozřejmostí je veškerý obsah bez reklamy, takzvaný ad-free. Provozovatel on-line platformy se může v současné době podle interních statistik pochlubit 285 miliony zhlédnutých stránek za měsíc, působí v 81 zemích po celém světě a k dispozici je v sedmnácti různých jazycích.

autor: lukpo
Spustit audio

Související