Provozovatel Ultra HD kanálu Insight TV omezil působnost aplikace v chytrých televizorech

26. červenec 2019

Aplikace sama o sobě neskončila. Stále ji mohou využívat například majitelé mobilních telefonů s operačními systémy iOS a Android. Lineární kanál je k dispozici v satelitní službě Skylink.

V uplynulých dnech došlo ke stažení aplikace Insight TV z nabídky Ultra HD televizorů vybraných značek. Redakce portálu Digitální rádio tuto změnu zaznamenala u modelové řady LG OLED z roku 2017, skutečnost potvrdil i jeden z uživatelů zobrazovače Samsung QE55Q8FN. Provozovatel stanice se ke změně oficiálně nevyjádřil. Na jeho webu je stále uvedeno, že aplikace je dostupná pro značky LG, Sony, TLC, ale mimo jiné i Android TV.

Aplikace sama o sobě neskončila. Stále ji mohou využívat například majitelé mobilních telefonů s operačními systémy iOS a Android, kde si lze vybrat měsíční nebo roční předplatné. Služba už ho účtuje v české měně. Měsíční předplatné vyjde na 150 korun, roční na 650 korun. Ultra HD verze kanálu Insight TV je k dispozici v nabídce satelitní služby Skylink, pro příjem tohoto programu je ovšem nutné mít možnost přijímat i z pozice 19,2 stupně východně, družice Astra.

autor: lukpo
Spustit audio

Související