Pure začíná prodávat nový zvukový systém, místo ceny osloví opět designem

26. únor 2016

„Vyvinuli jsme novou řadu Evoke hudebních all-in-one systémů pro celou rodinu,“ uvedl vedoucí marketingu Pure Chris Moseley.

Britská společnost Pure přichází na trh s třemi modely zvukového systému ze série Evoke C. Produkty, které podporují kromě analogového rádia VKV pochopitelně i digitální rozhlas DAB+, nesou konkrétně označení C-D4, C-D6 a C-F6. Nejlevnější model vyjde na dvě stě liber, což je necelých sedm tisíc, nejvyšší model pak na dvanáct tisíc korun. Za tuto cenu získá majitel „céčkové“ řady i možnost stremingu prostřednictvím Bluetooth nebo integrovanou službu Spotify Connect. Poslech internetového rádia je samozřejmostí. Možnosti zvukové systému pak uzavírá integrovaný CD přehrávač.

„Vyvinuli jsme novou řadu Evoke hudebních all-in-one systémů pro celou rodinu, která si může vybrat, zdali bude poslouchat CD, rádio, případně si přehrávat své playlisty bezdrátově. Každý ze systémů dokáže ozvučit celý poslechový prostor a byl navržen tak, aby skvěle zapadl díky stylovému provedení do domácího prostředí. Tato řada odráží naše inženýrské i projektové znalosti. Jsme přesvědčeni o tom, že naši zákazníci budou milovat tento doplněk ke kultovní značce Evoke,“ uvedl vedoucí marketingu společnosti Pure Chris Moseley. Firma loni oznámila, že se jí podařilo prodat již pět milionů DAB přijímačů.

Bližší informace o jednotlivých modelech najdete zde.

autor: lukpo
Spustit audio