Radio 1 oficiálně propaguje DAB+, posluchačům slibuje nové vysílače

21. leden 2020

Ve statusu na sociální sítí Facebook upozorňuje rozhlasová stanice na vstup do multiplexu západočeské společnosti RTI cz. Vysílání se má rozšířit i v blízké době i do Karlovarského kraje, na Berounsko a do Příbrami.

Radio 1 na svém oficiálním facebookovém profilu zveřejnilo status, v němž posluchače upozorňuje na dostupnost svého signálu prostřednictvím technologie DAB+. Ze strany fanoušků se tato skutečnost setkala s pozitivní odezvou. Na status zareagovalo formou emotikonů do pondělních 18 hodin více než osm desítek lidí, další pak připsali své komentáře. Radio 1 navíc slíbilo, že DAB+ signál se rozšíří do konce tohoto kvartálu na celý Karlovarský kraj, Berounsko a do Příbrami.

Oblíbená rozhlasová stanice hrající nemainstreamovou hudbu prošla v uplynulých týdnech významnými změnami. „Radio 1 se po 12 letech strávených v Říčanské ulici poblíž Flory v prosinci loňského roku přestěhovalo. Nově sídlí v administrativní budově Vinice, na Vinohradské 167 v Praze 10 spolu s ostatními rádii sítě Media Club. Radio 1 zároveň začalo od ledna letošního roku používat aktualizované logo, které zohledňuje jeho přibývající frekvence v rámci České republiky,“ uvedla produkční stanice Klára Vlková.

autor: lukpo
Spustit audio

Související