Radio Italia Trend: nová stanice zaměřená na aktuální trendy v italské hudbě

12. srpen 2019

Stanice je součástí multiplexu EuroDAB Italia a je jí vyhrazen datový tok 48 kbps při kódování HE-AAC, verze 1. Při příležitosti jejího startu byl založen i nový instagramový profil.

Italský rozhlasový éter obohatila zcela nová digitální stanice, Radio Italia Trend. Naladit si ji mohou majitelé digitálních přijímačů DAB+, k dispozici je také on-line nebo v mobilní aplikaci iRadioItalia a v rámci televizní distribuce jako program s vysokým rozlišením obrazu na platformě Sky a TivùSat.  Cílem stanice Radio Italia Trend je představovat a udávat trendy z tamní hudební scény a přinášet aktuální zpravodajství.

Jedním z vlajkových pořadů nové stanice se stal formát s moderátorem Manolem Moslehim. Ten každou neděli od třiadvaceti hodin do půlnoci přinese hudbu a rozhovory s aktuálně neoblíbenějšími a nejsledovanějšími umělci. Stanice je součástí multiplexu EuroDAB Italia a je jí vyhrazen datový tok 48 kbps při kódování HE-AAC, verze 1. Při příležitosti jejího startu byl založen i nový instagramový profil, který mohou zájemci najít po zadání radioitaliatrend.

autor: lukpo
Spustit audio

Související