Rádio Junior vysílá z nového studia. Otevřeli ho Lollipopz, Lukefry a další hvězdy

1. březen 2023

K 10. narozeninám jsme si nadělili nové studio. A je vážně super! Podívejte se, jak se to u nás změnilo a kdo všechno byl při slavnostním odhalení.

Původní studio Rádia Junior začalo dosluhovat technicky i po vizuální stránce. A tak jsme se s ním 14. 11. 2022 rozloučili a začala tolik potřebná rekonstrukce. Jak se povedla? To posuďte sami z obrázků ve fotogalerii nebo z interaktivních fotek před a po. Prohlédnout si to taky můžete během živého vysílání ve všední dny od 6:00 do 8:00 ráno a od 17:00 do 20:00 odpoledne na webkameře >>

Slavnostní odhalení zrekonstruovaného studia proběhlo 1. 3. 2023 v 16:00. Tenhle obří dáreček k  10. narozeninám stanice rozbalil sám generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral. Pomáhala mu při tom oblíbená skupina Lollipopz, zpěvačka Annie Camel, Adéla Zouharová, Adam Mišík, influencer Lukefry a oblíbené tváře z Rádia Junior.

Multimediální studio Rádia Junior je teď nejmodernější vysílací pracoviště v Českém rozhlase. Vyniká nadstandardní akustikou, prostorovým i barevným vyvážením a disponuje variabilním LED osvětlením po obvodu celého studia. Součástí je i zapuštěný dotykový 4K televizor. Ten se hodí pro výrobu krátkých audio a video formátů.

Vysílací technika je také ta nejlepší, jakou jsme si mohli přát. A samozřejmě je to taky moc krásné studio, které má i kreativní koutek.

autor: kpe