Rádio Retro se k posluchačům vrátí 15. března, nabídne osmičkové roky

8. leden 2018

Tematickou stanici Českého rozhlasu je možné naladit mimo jiné v multiplexu ČRo DAB+ z vysílačů umístěných v regionech Praha, Plzeň, Brno a Ostrava.

Rádio Retro Českého rozhlasu si dává po vánočním speciálu programovou přestávku. Tematická stanice se k posluchačům opět vrátí tentokrát 15. března. Náplň jejího programu se bude opět tematicky vztahovat k významným výročím a ani tentokrát nebude nouze o zajímavé archivní kousky. Rádio Retro využije toho, že jsme vstoupili do roku 2018 a jeho program se tak zaměří na „osmičkové roky“, tedy období 1938 až 1988.

Tematickou stanici Českého rozhlasu je možné naladit v multiplexu ČRo DAB+ z vysílačů umístěných v regionech Praha, Plzeň, Brno a Ostrava. Signálem tak Rádio Retro pokrývá například prakticky celou dálnici D5 z Prahy přes Plzeň až téměř k hranicím s Německem. Stanice je také součástí DAB+ multiplexů operátorů RTI cz a Teleko. Ti působí v oblastech, kde například nelze naladit běžně síť Českého rozhlasu (mj. severní a jižní Čechy). Rádio Retro je také trvalou součástí digitální kabelové sítě operátora UPC Česká republika.

autor: lukpo
Spustit audio