Radiožurnál je novým mediálním partnerem hokejové extraligy, odvysílá všechny zápasy

7. září 2023
Zprávy

Radiožurnál a Radiožurnál Sport nabídnou sportovním fanouškům až do konce sezony 2027/2028 živé audio přenosy hokejových zápasů a navíc spustí online novinku „Poslouchej hokejovou extraligu na internetu.“

„Těší mě, že Český rozhlas Radiožurnál získal od společnosti BPA sport marketing exkluzivní vysílací práva na zápasy české extraligy ledního hokeje po dobu pěti sezon. Navážeme tak na tradici, kdy sportovní rozhlasoví reportéři již více než 60 let přinášejí posluchačům nejrychlejší zpravodajství z těch nejzajímavějších hokejových zápasů. Kromě standardních přenosů na stanicích Radiožurnál a Radiožurnál Sport odvysíláme od 14. září přímé přenosy ze všech zápasů hokejové extraligy na internetu. Věřím, že tento dárek ke 100. narozeninám Českého rozhlasu ocení i všichni sportovní fanoušci,“ uvedl René Zavoral, generální ředitel Českého rozhlasu.

„Jsem velmi ráda, že Radiožurnál a také sportovní program Radiožurnál Sport můžeme přivítat mezi mediálními partnery Tipsport extraligy. Společně s kluby chceme rozvíjet tradiční a fanoušky oblíbený projekt rozhlasových přenosů z jednotlivých stadionů, ale také další pořady, které nám pomohou dostat nejvyšší hokejovou soutěž k posluchačům rádia,“ uvedla za marketingového partnera ELH Jana Obermajerová, generální ředitelka BPA sport marketing.

Tradice hokejových přenosů bude pokračovat nejenom v rozhlasovém éteru prostřednictvím reportážních vstupů na Radiožurnálu a v pořadu S mikrofonem za hokejem na Radiožurnálu Sport, ale také se rozšíří do online prostředí. Sportovní reportéři Českého rozhlasu budou komentovat všechny zápasy v přímém přenosu na internetu a nově zaštítí oficiální volbu nejlepších hráčů po každém utkání.

Posluchači budou mít možnost naladit si jakýkoli zápas hokejové extraligy na zpravodajském serveru iROZHLAS.cz, webu stanice Radiožurnál Sport, audioportálu Českého rozhlasu mujRozhlas a také na webu hokej.cz.

autoři: Radiožurnál , bbu , agf
Spustit audio