Radiožurnál Sport v nabídce kabelové televize UPC, přibylo i Rádio Dálnice

14. květen 2019

Obě stanice doplňují bohatou programovou nabídku rozhlasových programů, které UPC ve své síti šíří. Radiožurnál Sport je speciálním okruhem fungujícím v době probíhajícího hokejového šampionátu.

Největší kabelový operátor na trhu, společnost UPC Česká republika, zařadil v uplynulých dnech do své nabídky dvě nové rozhlasové stanice. Jedná se konkrétně o Radiožurnál Sport a Rádio Dálnice. Speciální okruh Českého rozhlasu je k dispozici na Horizon boxech na programové pozici 300. Vzhledem k tomu, že operátor neumožňuje zobrazování slideshow, jako doprovodná grafika je zde umístěno pouze rotující logo stanice na obrazovce v červeném provedení.

Rádio Dálnice, jejímž provozovatelem je jedna ze společností patřících ostravskému podnikateli a rockerovi Radimu Pařízkovi, nebyla v době psaní této aktuality, v pondělí odpoledne, prozatím k dispozici na platformě Horizon. Naladit ji bylo tak možné pouze manuálně ve vlastním televizoru, případně set-top boxu s kabelovým tunerem. Obě rozhlasové stanice jsou k dispozici v multiplexu na kmitočtu 586 MHz, který obsahuje i řadu dalších audio programů. Radiožurnál Sport i Dálnice využily kapacitu po tematických streamech někdejšího Rádia Valc.

autor: lukpo
Spustit audio

Související