Rakušané spustili oficiální DAB+ e-shop, zákazníky láká na zaváděcí ceny

25. červen 2020

Zákazníci e-shopu mohou digitální rádia vyhledávat podle značky, kategorií i funkcí, které preferují. Za zvýhodněnou cenu je k dispozici například i oficiální rádio bavorské rozhlasové stanice Rock Antenne.

Naši jižní sousedé spustili minulý týden oficiální e-shop, tedy internetový obchod, s nabídkou digitálních rozhlasových přijímačů. Zájemci ho najdou na snadno zapamatovatelné adrese dabplus.at/store. Zájemci budou mít na výběr značky, jako je TechniSat, Pure, Dual nebo Hama Deutschland. Přijímače budou řazeny do kategorií, aby se v sortimentu vyznali i ti, kteří s danou technologií nemají žádné zkušenosti, například Home Sweet Home (Domácnost), To Go (Na cesty) nebo Bluetooth Radios.

Zákazníci e-shopu mohou digitální rádia vyhledávat podle značky, kategorií i funkcí, které preferují. V rámci propagace spuštění nového internetového obchodu je řada přijímačů k dispozici za zaváděcí ceny. Se slevou je například v nabídce značkový přijímač bavorské tematické stanice Rock Antenne, kterou je možné naladit právě i díky DAB+ v Rakousku. Pokrytí digitálním signálem je u našich jižních sousedů k dispozici zejména ve velkých aglomeracích. Ve Vídní funguje kromě celoplošné sítě i jeden regionální multiplex.

autor: lukpo
Spustit audio

Související