Retro Music TV vstupuje do televizního podzimu s novými znělkami a proměnou grafického panelu

30. srpen 2019

Autorem grafického zpracování je opět Studio Oficina, s nímž v minulosti spolupracovaly nebo nadále spolupracují Česká televize, FTV Prima, TV Nova nebo dnes již neexistující zpravodajská stanice Z1 a zábavní TV Pětka.

Hudební stanice Retro Music TV bude mít od září zcela nový grafický vizuál. Diváci se mohou těšit na proměněné znělky, které vycházejí z původní podoby identů. Zároveň dochází k „omlazení“ informačního panelu, jenž je součástí prakticky všech videoklipů. Autorem grafického zpracování je opět Studio Oficina, s nímž v minulosti spolupracovaly nebo nadále spolupracují Česká televize, FTV Prima, TV Nova nebo dnes již neexistující zpravodajská stanice Z1 a zábavní TV Pětka.

Retro Music TV má v současné době široké pokrytí televizní platforem. Pro zemskou distribuci využívá tento program regionální sítě Českých Radiokomunikací. Na území hlavního města je stanice součástí Regionální sítě 12 vedle stanic Prima a Prima Cool. V minulosti v tomto multiplexu vysílala krátce i Btv, která se později proměnila na Lounge TV a z pozemní distribuce se stáhla. Retro Music TV je také součástí Regionální sítě 4 společnosti Prague Digital TV (kanál 46). Najdeme ji i v nabídkách kabelových a IPTV sítí, její signál lze naladit i na satelitu Astra 3B.

autor: lukpo
Spustit audio

Související