Rocker Pařízek pustil svou „novou“ televizi Rebel 2 i do multiplexu 4

11. říjen 2017

Rebel 2 Slušnej kanál vysílá v nové podobě od začátku září letošního roku. V Praze je dostupný také v Regionální síti 4 společnosti Prague Digital TV.

Ostravský rocker Radim Pařízek zahájil vysílání svého hudebního kanálu Rebel 2 Slušnej kanál také v multiplexu 4, který ovládá prostřednictvím společnosti Digital Broadcasting. Program je však dostupný pouze v regionech, kde je k dispozici prostor, jež by využily regionální televize. Rebel 2 Slušnej kanál si tak mohou naladit například obyvatelé Prahy a středních Čech na kanálu 42, dále zájemci z Ústeckého kraje, Vysočiny a východních Čech.

Rocková televize Rebel 2 Slušnej kanál vysílá od začátku září letošního roku, kdy prošla rebrandingem (proměnou). Dříve byla tato stanice známá pouze coby Slušnej kanál a ještě předtím jako Fajnrock TV. Dosavadní majitel se programu zbavil a převedl ho právě na Radima Pařízka. Ten tak nyní provozuje hned dvě rockové televize, kromě Rebela 2 i celoplošného Rebela. Do portfolia Pařízkových kanálů patří i plnoformátová stanice Relax. Oba programy jsou šířeny v multiplexu 4. Pařízek je taktéž skrze své firmy provozovatelem rozhlasových stanic Čas, Čas Rock a Rádio Dálnice.

"Rádi bychom se zaměřili na mladší produkce a kapely, kterým jiné televize nebo rádia nedávají, až na naprosté výjimky, žádný prostor. Přitom jak ukazuje například festivalová či koncertní nabídka, publikum tu je a fanoušci tou scénou žijí,“ uvedl programový šéf televize Václav Tesař a doplnil: „Ti, kteří hudební dění aktivně nesledují, mohli nabýt dojmu, že rock zemřel, což svými tvrzeními podporují i někteří ostřílení muzikantští veteráni, rádi bychom však ukázali, že tomu tak není, a že i mladé kapely, potažmo obecně tvrdá muzika v jedenadvacátém století, má co nabídnout.“ Od začátku září si diváci na Rebel 2 Slušnej kanál mohou všímat postupného omlazování klipové nabídky a osvěžování grafické podoby programu, což v nejbližších dnech podpoří také nový web. Ve vysílání se objeví žánrově laděné pořady i známé tváře.

autor: lukpo
Spustit audio