Rozhlasová stanice Antenne Niedersachsen podpořila nový DAB+ multiplex v Brémách

6. leden 2021

Největší hity uplynulých let z německé i světové scény si mohou nově naladit i obyvatelé Brém a Bremerhavenu. Antenne Niedersachsen se stala součástí DAB+ multiplexu Bremen K6A, který odstartoval loni v srpnu.

Rozhlasovou stanici Antenne Niedersachsen, jejíž vysílání je primárně určeno pro spolkovou zemi Dolní Sasko, mohou naladit v DAB+ od listopadu také obyvatelé severoněmeckého města Brémy. Program se zde stal součástí nového rozhlasového multiplexu Bremen K6A. Tuto digitální síť, která je v provozu od konce loňského srpna, mohou naladit tamní obyvatelé ze dvou vysílačů, a to Bremerhaven – Schiffdorf a Bremen – Walle. Na novinku upozornil portál radioWOCHE.

Během několika měsíců se podařilo do nové rozhlasové sítě zařadit rovnou desítku programů, které opět posluchačům na severu Německa zpestřují dostupnou programovou nabídku. Jedná se například o okruhy Energy Bremen, Nordseewelle, Schlager radio B2 nebo Radio 21. Antenne Niedersachsen slibuje ve svém vysílání největší hity současnosti a uplynulých let, kombinaci informací, regionální zpravodajství i zábavy. Součástí vysílání jsou i webové kamery ve studiu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související