Rozhlasová stanice Beats 1 se změnila na Apple Music 1, přidávají se další dva tematické programy

27. srpen 2020

Apple Music Hits se zaměří na oblíbené umělce od osmdesátých let po současnost a country dostane prostor na Apple Music Country. Důvodem k posílení pozice rozhlasové vysílání na platformě Apple Music jsou právě výsledky poslechovosti Beats 1.

Americká společnost Apple posiluje pozici rozhlasového vysílání na své platformě Apple Music. Originální program Beats 1 dostává nové označení Apple Music 1. Stanice je aktuálně k dispozici pro hudební fanoušky ve více než 165 zemích včetně České republiky. Apple Music TV nabídne rozhovory s předními současnými umělci a jejich originální vystoupení z Los Angeles, New Yorku, Nashvillu, Londýna a dalších kulturních center. Ve vysílání dostane prostor i latinskoamerická hudba nebo afričtí umělci.

Apple Music Hits se zaměří na oblíbené umělce od osmdesátých let po současnost a country dostane prostor na Apple Music Country. Důvodem k posílení pozice rozhlasové vysílání na platformě Apple Music jsou právě výsledky poslechovosti Beats 1, kterou americká společnost prezentuje jako jednu z nejoblíbenějších co do počtu streamování na světě a zároveň program, který nabízí exkluzivní rozhovory s umělci, jež jdou do hloubky. Služba Apple Music funguje od roku 2015 a k dispozici je například i díky Apple TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související