Rozhlasová stanice Rock Antenne díky DAB+ dál roste, zasáhla přes milion posluchačů

2. srpen 2018

Jako skvělý obchodní tah se ukázala expanze do severoněmeckého Hamburku, kde stanice na bázi denní poslechovosti od pondělí do pátku oslovuje v průměru 433 tisíc lidí.

Bavorská rozhlasová stanice Rock Antenne, která se dostala díky pozemnímu digitálnímu rádiu DAB+ i do dalších regionů Německa, nadále zvyšuje svou poslechovost. Ukázaly to aktuální výsledky oblíbenosti jednotlivých tamních programů v rámci Mediální analýzy 2018. Od pondělí do pátku ladí Rock Antenne denně v průměru 1,047 milionu lidí, přičemž hodinová poslechovost se v čase 6.00 až 18.00 dostala na hodnotu 158 tisíc.

Jako skvělý obchodní tah se ukázala expanze do severoněmeckého Hamburku, kde stanice na bázi denní poslechovosti od pondělí do pátku oslovuje v průměru 433 tisíc posluchačů a v rámci hodnových dat 64 tisíc lidí, opět v čase mezi 6.00 až 18.00. Velkou popularitu si drží Rock Antenne i na webu, kde ji ve všední dny ladí v průměru 272 tisíc posluchačů. Guy Fränkel, výkonný a programový ředitel stanice vidí za úspěchem především dobře postavený program, který dokážou milovníci rockové hudby jasně identifikovat od konkurenčních projektů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související